بررسی کامل فروشگاه ساز پرستاشاپ (prestoshop)

فهرست

اطلاعات مقاله

  • نویسنده : ایپک
  • تعداد بازدید : 713
  • تاریخ نشر : 2 سال قبل
  • زمان مطالعه : 2.768 دقیقه

بررسی کامل فروشگاه ساز پرستاشاپ (prestoshop)

انتخاب یک سیستم فروشگاه‌ساز مناسب، می‌تواند در میزان دیده شدن و فروش محصولات شما کمک شایانی بکند. پرستاشاپ یک سیستم فروشگاه‌ساز اینترنتی است که به صورت رایگان در دسترس افراد قرار گرفته است.

بررسی کامل فروشگاه ساز پرستاشاپ (prestoshop)

آیا شما صاحب یک کسب و کار اینترنتی هستید؟ یا علاقه‌ای به خرید آنلاین دارید؟

این روزها کمتر کسی سابقه خرید به صورت آنلاین را ندارد؛ با این حال به نظر می‌رسد لزوم وجود یک فروشگاه‌ساز برای فروش محصولات به شدت احساس می‌شود.

انتخاب یک سیستم فروشگاه‌ساز مناسب، می‌تواند در میزان دیده شدن و فروش محصولات شما کمک شایانی بکند. پرستاشاپ یک سیستم فروشگاه‌ساز اینترنتی است که به صورت رایگان در دسترس افراد قرار گرفته است. این سیستم با برنامه‌نویسی PHP و دیتابیس MySQL طراحی و برنامه‌نویسی شده که با نصب آن روی هاست می‌توانید فروشگاه خود را در زمانی کوتاه ایجاد کنید. برای بررسی کامل فروشگاه پرستاشاپ این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

پرستاشاپ (Prestashop) چیست؟

این سیستم مشابه سایر سیستم‌ها مانند ووکامرس، به گونه‌ای طراحی شده تا شما قادر به استفاده از انواع قالب برای فروشگاه خود باشید و به کمک ماژول‌هایی که موجود است، توانایی ارتقا امکانات فروشگاه اینترنتی را دارید.

طبق آخرین آماری که از سوی وب‌سایت Builtwith، منتشر شده است، فروشگاه‌ساز پرستاشاپ توانسته سهم 0.43 درصدی را از آن خود کند. با استفاده از این سیستم فروشگاه‌ساز، هر فردی می‌تواند یک فروشگاه اینترنتی در زمینه محصولات فیزیکی و دانلودی داشته که به راحتی محصولات خود را به فروش برساند.

بنابراین با استفاده از پرستاشاپ، می‌توانید قابلیت‌های ضروری که یک فروشگاه اینترنتی نیاز دارد را در فروشگاه اینترنتی خود پیاده‌سازی کنید که برخی از آنها شامل موارد زیر است:

  • کاملا فارسی‌سازی و راست‌چین شده است
  • مدیریت نسبتا ساده فروشگاه اینترنتی
  • دارای قالب‌های متنوع
  • امکان فروش در همه کشورها یا صرفا در یک کشور خاص
  • امکان استفاده از تمام درگاه‌های پرداخت بانکی موجود
  • توانایی مشاهده جزییات کامل خرید و سفارشات برای مشتریان
  • درج کد تخفیف و برگزاری کمپین‌ها در روزهای مختلف
  • ایجاد فضایی برای نقد و بررسی محصولات توسط خریداران یا مشاهده‌کنندگان
  • تعبیه هزاران محصول با قابلیت درج تصاویر به صورت گالری
  • و…

 

پرستاشاپ چگونه به وجود آمد؟

با بررسی این پلتفرم تازه‌کار، متوجه خواهیم شد که در مدت‌زمان کوتاه به یکی از پرطرفدارترین فروشگاه‌سازها در دنیا تبدیل شده است. Prestashop در سال ۲۰۰۵ یک پروژه دانشجویی بود که در دانشکده فن‌آوری اطلاعات فرانسه آغاز به کار کرد. در ابتدا این نرم‌افزار، تنها به دو زبان انگلیسی و فرانسوی منتشر شد. در کسری از زمان و حدود 3 ماه پس از راه‌اندازی این پروژه، به 13 زبان ترجمه شد. درنهایت شرکت پرستاشاپ در سال 2007 توسط ایگور شلومبرگر و برونو لیوک تاسیس شد. هم‌اکنون طبق آخرین آمارها، حدود 270 هزار فروشگاه اینترنتی به وسیله آن ساخته شده‌اند و در حال کسب درآمد هستند.

این پلتفرم جذاب، open source است، یعنی کد منبع آن به صورت آزاد در اختیار همه افراد قرار دارد، به وسیله زبان PHP نوشته شده و به صورت out of the box features فعال است. out of the box features یعنی برخی ویژگی‌ها را می‌توانید به صورت جداگانه توسعه دهید و سپس به فروشگاه اضافه کنید؛ همین ویژگی، پرستاشاپ را به یکی از قدرتمندترین فروشگاه‌سازها تبدیل کرده است.

 به این برنامه‌ها ماژول می‌گویند. هر ماژول می‌تواند ویژگی و رفتار خاصی را برعهده بگیرد و نیازمندی‌های فروشگاه شما را برطرف کند.

 

چگونه از پرستاشاپ استفاده کنیم؟

برای استفاده از این سیستم، باید هاست و دامنه خود را خریداری کنید، سپس با نصب پرستاشاپ روی هاست می‌توانید فروشگاه اینترنتی خود را راه‌اندازی کنید.

 

معایب پرستاشاپ

در بررسی کامل فروشگاه‌ساز پرستاشاپ، لازم است تا علاوه‌بر نکات مثبت، با معایب این سیستم هم آشنا بشویم که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • سئو ضعیف‌تر نسبت به ووکامرس
  • نیازمند استخدام پشتیبان
  • ایمن نبودن آن به دلیل رایگان بودن سیستم
  • تعداد کمتر قالب نسبت به سایر سیستم‌ها
  • تعداد پایین پلاگین‌ها

 

متقاضیان پرستاشاپ

سوالی که در این مرحله مطرح می‌شود این است که این فروشگاه‌ساز برای چه افرادی مناسب است؟

به نظر می‌رسد اگر طراح سایت یا برنامه‌نویسی هستید که برای راه‌اندازی کسب‌وکارهای کوچک و متوسط امکان تشکیل تیم فنی در مجموعه خود را ندارید، این سیستم کاملا برای شما طراحی شده است.

جمع‌بندی

با بررسی کامل فروشگاه‌ساز پرستاشاپ متوجه خواهیم شد که یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) محسوب می‌شود و در حوزه تجارت الکترونیک کاربرد دارد. پرستاشاپ یک فروشگاه‌ساز است که در سال‌های اخیر مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.

درحال حاضر پرستاشاپ به عنوان یکی از محبوب‌ترین فروشگاه‌سازها شناخته شده و در ایران نیز طرفداران زیادی دارد. بنابراین شما هم اگر می‌خواهید یک فروشگاه آنلاین داشته باشید که هم هزینه کمتری داشته و هم نیازهای شما را تامین کند، به نظر می‌رسد پرستاشاپ گزینه مناسبی باشد.

مقالات طراحی سایت
2 سال قبل
ایپک

عاشق برنامه نویسی و طراحی سایت هستم و 8 سال است که در زمینه برنامه نویسی و هوش مصنوعی در حال مطالعه و فعالیت هستم!

مقالات مشابه

روش های افزایش ترافیک سایت

در این مقاله به روش های موثر و نتیجه بخش در افزایش ترافیک سایت و بازدید صفحات وبسایت پرداخته ایم ، این روش ها حاصل چندین سال تجربه تیم سئو ایپک میباشد.

طراحی سایت دانشگاهی

سایت های دانشگاهی یکی از مهم ترین و رسمی ترین نوع سایت ها است که به معرفی دانشگاه ، اساتید آن دانشگاه ، دانش آموزان ممتاز آن دانشگاه ، اخبار و ... می پردازد ، این مقاله به معرفی طراحی سایت دانشگاه و ا...

معرفی کامل زبان C#

زبان‌ های برنامه نویسی، سبب پیشرفت و تغییر دنیای امروز شده است. به نحوی که تمام دستگاه های پیشرفته از نوعی کد پیروی می کنند. زبان #C یکی از پرطرفدار ترین و کاربردی ترین زبان برنامه نویسی است.

دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید


دیدگاه

سالار داوودی گفته :

2 سال قبل

مطلب خوب و آموزنده ای بود ، ممنون از شما