فریم ورک های php

برترین فریم ورک های PHP و پولساز ترین این فریم ورک ها را میتوانید در این مقاله مطالعه کنید ، همچنین در ادامه به مزایای فریم ورک های PHP پرداخته ایم .

فریم ورک های php

PHP یکی زبان های طراحی سایت و توسعه نرم افزار های تحت وب متن باز می باشد که طراح سایت از آن استفاده می کند. این زبان محبوبیت خاصی در بین افراد برنامه نویس دارد به طوری که حدودا ۴۰ درصد از سایت ها با این زبان نوشته شده اند. سایت ها شناخته‌ شده مانند تلگرام، فیسبوک، وردپرس، جوملا، ویکی پدیا و... از این زبان استفاده می کنند. دلیل محبوبیت زیاد این زبان وجود فرم ورک های زیاد و کاربردی هست که در این مقاله به بررسی این فریم ورک ها خواهیم پرداخت.

فریم ورک (framwork) چیست؟

فریمورک به معنی چهار چوب نرم افزار است که شامل مجموعه ای از قوانین و ساختار ها برای برنامه نویس می باشد. یک فریم ورک یا چارچوب به برنامه نویس کمک می کند که کد های تمیز داشته باشد و در عین حال در کمترین زمان بهترین نتیجه را بگیرد. این فرم ورک ها مجموعه ای از کد های آماده می باشند که در یک ساختار خاص پیاده سازی شده اند. یکی دیگر از مزیت های فریم ورک جلوگیری از کد های تکراری می باشد و همچنین با توجه به قوانین موجود در فریمورک، امنیت را بهبود می بخشد.

چرا از فریم ورک استفاده می کنیم؟

در توسعه نرم افزار و طراحی وب سایت بسیاری از کد ها تکرار می شوند. به این دلیل که نرم افزار ها در بسیار از موارد با هم مشابه هستند. طراح سایت باید به گونه ای سایت را طراحی کند که ساختار منسجم و تمیز داشته باشد. طراح سایت بهتر است از یک چارچوب خاصی پیروی کند به همین دلیل باید از فریم ورک استفاده کند. در ادامه به معرفی ۵ فرم ورک مشهور php خواهیم پرداخت. مزایای استفاده از فریم ورک ها می توان به سرعت برنامه نویسی، کاهش زمان برنامه نویسی، افزایش خوانایی کد، رعایت اصول برنامه نویسی و... اشاره کرد.

فریم ورک های PHP

لیست فریم ورک های برتر PHP

فریم ورک های زیادی توسط زبان برنامه نویسی PHP طراحی و توسعه داده شده اند ، با این حال ما مشهورترین و پرکاربردترین فریم ورک های PHP را به شما عزیزان معرفی میکنیم.

 

فریمورک لاراول

یکی از بهترین فریم ورک ها فرم های php در بین افراد برنامه نویس و طراح سایت فریمورک laravel می باشد. این فریم ورک در مدت زمان کمی توانست در بین برنامه نویس ها جایگاه خوبی پیدا کند. به طوری که اولین انتخاب جهت طراحی وب سایت باشد. فریمورک لاراول (laravel) مبتنی بر معماری MVC می باشد که به صورت متن باز و رایگان در اختیار برنامه نویس ها قرار گرفته است. این فریم ورک پکیج های زیادی را به برنامه نویس ها ارائه می دهد همچون تایید هویت، کش و... .

برای مطالعه بیشتر درباره لاراول به مقاله زیر مراجعه کنید.

معرفی جامع فریم ورک لاراول

 

مزایا:

· لاراول از معماری MVC پیروی می کند که از نوشتن کد php و html در یک فایل جلوگیری می کند.

· بیشترین پکيج برای توسعه و طراحی سایت

· دارای مستندات بسیار قوی و کاربردی

· پشتیبانی کامل از redis در خود فریم ورک

· تمام ملزومات برنامه نویس را برآورده می کند.

 

* با توجه به مزایای فوق العاده فریم ورک لاراول ، اکثر سایت های تخصصی توسعه داده شده ایپک به وسیله این فریم ورک طراحی و توسعه داده شده است ، شما میتوانید با مطالعه و بررسی طراحی سایت اختصاصی ، از جزئیات بیشتری مطلع شوید.

 

امروزه لاراول یکی از پولساز ترین فریم ورک های PHP بشمار میرود.

 

فریمورک سیمفونی (symfony)

 فریمورک سیمفونی مجموعه از کامپوننت ها تشکیل شده است که در معماری MVC پیاده سازی شده اند. در مقایسه با دیگر فریم ورک ها تنها فریم ورکی که تمامی استاندارد ها و قوانین php را بطور کامل رعایت می کند فریم ورک سیمفونی است. این فریمورک در انجمن ساز phpBB و سایت ساز Drupal و eZ publish و فرم ورک laravel مورد استفاده قرار گرفته است.

مزایا:

· دارای انجمن های زیاد برای راهنمایی طراح سایت

· استفاده از پکیج های مختلف در سمفونی

· توسعه و طراحی سایت بسیار ساده

· استفاده از ساختار دیتابیس ORM

· عملکرد بسیار بالا در سیستم کش

· پایداری فوق العاده

فریمورک yii

فریم ورک yii مخفف yes it is که به معنی ساده و تکاملی است. این فریم ورک مبتنی بر معماری MVC است.

مزایا:

· توسعه سریع برنامه در مقیاس بزرگ

· حداکثر قابلیت استفاده برای طراح سایت

· پشتیبانی بسیار خوب از Jquery

· افزونه های بسیار زیاد برای توسعه راحت برنامه نویس

· امکان نمایش خطا و لاگ ها به برنامه نویس

فریم ورک CakePHP

فریم ورک CakePHP همانند دیگر فریم ورک های معرفی شده از معماری MVC پیروی می کند. از ویژگی منحصر به فرد این فریمورک ساخت crud براساس اطلاعات دیتابیس می باشد که موجب سرعت بالا توسعه و طراحی وب سایت می شود. این فریم ورک در سال ۲۰۰۰ معرفی شد که از آن زمان تا الان تغییراتی زیادی داشته است. در این مدت این فریم ورک جزء محبوب ترین فریم ورک ها شده است. شعار این فریمورک سریع تر، قوی تر و خوشمزه تر است.

مزایا:

· کد نویسی بسیار کم

· داری ویژگی احراز هویت

· امنیت بسیار بالا در دیتابیس sql injection

فریم ورک zend

فریمورک zend قدرت خود را در ساختار ساده و مفهوم شی گرایی نشان می دهد. این فریمورک بیشتر مورد استفاده در توسعه نرم افزار ها و طراحی سایت های تجاری قرار می گیرد.

مزایا:

· وجود متد های طراحی و توسعه نرم افزار های تجاری

· پشتیبانی ابری سرور های بسیار قدرتمند

· اتصال به دیتابیس بسیار سریع و آسان

سخن پایانی

فریمورک های معرفی شده بالا جز بهترین فریم ورک های php هستند که سعی کردیم به صورت مختصر آن ها را توضیح دهیم. هر کدام از این فریم ورک ها در مدت زمان کوتاه توانسته اند جایگاه خوبی بین طراحان سایت پیدا کنند. با این حال میتوان گفت که اگر یکی از این فریم ورک ها را یاد بگیرید میتوانید ، شغل مناسبی برای خود پیدا کنید.

مقالات برنامه نویسی
2 سال قبل
ایپک

عاشق برنامه نویسی و طراحی سایت هستم و 8 سال است که در زمینه برنامه نویسی و هوش مصنوعی در حال مطالعه و فعالیت هستم!

دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید


دیدگاه